vesti24.mk
СВЕТ

(ВИДЕО) Сестри спасуваат бебиња при силен земјотрес во Јапонија

ECA
Во текот на неодамнешниот земјотрес во Јапонија безбедносната камера во едно породилиште забележа неверојатна ситуација.Кога почна земјотресот, количката на кои беа сместени бебињата почна да се поместува во собата, а постоеше голема опасност таа да се преврти заедно со нив.Поради тоа, дежурните медицински сестри што биле на работното место веднаш реагирале и со сите сили се обиделе да задржат што е можно поголем број колички со бебиња за ниедно од нив да не биде повредено.

За среќа, ниедно бебе во земјотресот не беше повредено и сѐ заврши како што треба.

https://youtu.be/Q3Q8Dj8FO4E

Loading...

Related posts