ЗАБАВА

ВИДЕО: Слушнале звук кој доаѓа од водоводната цевка и почнале да копаат

ECA

Семејство од Мичиген, градело куќа, кога во близина на плацот од водоводната цевка се слушнал немобичен звук.

Звукот многу потсетувал на детски плач, но цевката била многу мала за да собере дете внатре, кога погледнале внатре веднаш повикале помош.

Погледнете што имало во цевката:

 

Loading...

Related posts