vesti24.mk
КУЈНА

Видео: Цел живот погрешно сте пржеле јајца – погледнете како се пржат правилно

ECA
Пржењето јајца често се смета за наједоноставен рецепт, но вистината е деа многу луѓе се соочуваат со еден проблем. Јајцето на око често е препржено  од долната страна, а горе останува живо. Ако тоа ви се случува и вам, решението е едноставно – користете покопувач.

Л.В. Андерсон, готвачка од сајтот „Slate“ објаснува дека користењето поклопувач овозможува јајцето рамномерно да се испржи.

Погледнете:

Loading...

Related posts