ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

(ВИДЕО) ВОЈНА НА ТЕЛМА – Гајдов за Никовски : Тој е познат како некултурен човек, и треба да престане да раскажува басни дека Америка сака да ја уништи Македонија!

ECA

(ВИДЕО) ВОЈНА НА ТЕЛМА – Гајдов за Никовски : Тој е познат како некултурен човек, и треба да престане да раскажува басни дека Америка сака да ја уништи Македонија!

Loading...

Related posts