vesti24.mk
ВЕСТИ

(ВИДЕО) Желка „шверцувала“ 800 килограми чист кокаин

ECA

Морска желка која што била заплеткана во 800 килограми чист кокаин, била спасена во близина на брегот на Флорида од страна на крајбрежната стража на САД.

Желката била заробена меѓу 26 поврзани пакети со кокаин. Јажињата со кои што биле врзани пакетите, биле замотани околу вратот и нозете на желката.

Според проценките желката „шверцувала“ дрога во вредност од 52,3 милиони долари.

Loading...

Related posts