ЗАБАВА

Вирусно видео: Човек спасува октопод и добива изненадувачка реакција

ECA

Морињата се полни со суштества кои се чудни и не секојдневни многу различни од нас луѓето.

Човекот на видеово кое експресно се рашири низ светот наоѓа насукан од бранови мал октопод на плажа. Се решава да му помогне на октоподот, да го врати во вода, она што најмалку го очекувате е „човечкото“ благодарам на октоподот навистина чудно слатко, како мало човече.

Погледнете го ова слатко вирусно видео:

извор:скопје24

Loading...

Related posts