ВИЦОТЕКА ЗАБАВА

Виц на денот: 102 евра

ECA

Ајше и Рамче веќе немале од што да живеат, па Ајше се одлучила на проституција.

После првата ноќ се вратила дома со 102 евра.

Рамче:

Па не е лошо за прв пат, но која будала ти дала + 2 евра?

Ајше:

Е па Рамче, евро по евро, тешка е оваа работа.

Loading...

Related posts