ВИЦОТЕКА ЗАБАВА

Виц на денот: Беба

ECA

Блажо отишол на гости во Србија кај пријатели, вечерта ќе си легнуват, а оти куќата имала само две соби, домаќините го прашале:

– Очете да спавате у соби са бебом, или у кухињи?

– Во кујната ќе си легнам.

Утрото Блажо станал, седнува во кујната, и влегува едно младо, гром убаво и згодно моме, му тура кафе и му вика:

– Здраво, ја сам Беба.

А Блажо и вика:

– А ја од сега се викам Вол.

Loading...

Related posts