ЗАБАВА

Виц на денот: Мачка

ECA

Блажо: Слушај Маро, ај да ти кажам една гатанка, ако ја погодиш ќе водиме љубов, а ако не погодиш ќе спиеме.

Мара: Ајде важи.

Блажо: Што е тоа црно е, има четири нозе и опашка. Лови глувци и врапчиња, мјаука и пие млеко?

Мара: Тоа е крокодил!

Блажо: Браво Марооо, го погоди од прва!

извор:курир

Loading...

Related posts