ВИЦОТЕКА ЗАБАВА

ВИЦ НА ДЕНОТ: Пумпање

ECA

Семејство се спрема за на одмор, но во последен момент на таткото му излегува некоја работа па го откажува одморот, но сепак е фер ги пушта жената и децата да одаат сами. Ја викнал жената в спална да се „поздрават“. Во тој момент влегло малечкото детенце и прашало:

– Тато што и правиш на мама?

– Еве сине ја пумпам да не …се удави кога ќе плива.

Кога се вратиле дома такото ги прашува како поминале на одмор.

– Убаво тато, имаше еден чичко постојано ја пумпаше мама, а кога му се расипа пумпата и со уста дуваше.

Loading...

Related posts