ВИЦОТЕКА ЗАБАВА

Виц на денот: Трпе пратеник

ECA

Телефон ѕвони во станот на Трпе, пратеник во Собранието.

Се јавува неговата сопруга и слуша мил женски глас.

– Добар ден!

– Дали е тоа станот на Трпе? Ми треба Трпe!

– А кој го бара?

– Овде е една негова школска другарка!

– Лажеш курво, Трпе никогаш не одел во школо.

извор:курир

Loading...

Related posts