vesti24.mk
МАКЕДОНИЈА

Владата на седница одлучувала за државјанството на Викторија Лоба

ECA
Владата на република Македонија во петокот ја одржа 51-та седница на која прва точка од дневниот ред беше барањето на пејачката Викторија Лоба за државјанство на РМ.

Во соопштението на седницата нема информации за одлуката за барањето на Лоба.

Loading...

Related posts