ЗАБАВА

Влегол во базен полн со пирани кои не јаделе со денови: Погледнете што следи

ECA
Веруваме дека скоро сите луѓе на планетава знаат дека пираните се застрашувачки суштества од слатките води на Јужна Америка.

Џереми Вејд сакал да открие дали пираните реагираат на крв како и ајкулите. Секако, кога ставил во вода крвава резанка, гладните пирани веднаш тргнале во напад. За крај на тестот и самиот тој олучил да влезе во базнот за да ја види нивната реакција.

Погледнете:

извор: сител

Loading...

Related posts