ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

ВМРО-ДПМНЕ избра целосно нов Извршен комитет

ECA

Антонио Милошоски преку Фејсбук извести за новиот Извршен комитет на ВМРО-ДПМНЕ, избран вечерва. Еве што напиша тој:

ВМРО-ДПМНЕ избра нов Извршен Комитет! Едногласната поддршка од Централниот Комитет е голема обврска.
Чест ми е што во тимот ни се придружуваат докажани луѓе како
– Проф. Драги Димитровски
– Д-р Игор Николов , нефрологија
– Проф. Христијан Мицкоски, ген.секретар
– Зеќир Рамчиловиќ, пратеник
– Александар Николоски, меѓ.соработка
– Џери Наумов, странски инвестиции
– Златко Перински, м-р човечки ресурси
– Никола Србов, м-р историчар
– Славе Трпески, катастар
– Ане Лашкоска, пратеник
– Сеад Солаковски, лекар од Лабуништа
– Марио Цветковски, Куманово
– Дијана Транталовска, ветеран
– Богдан Илиевски Бетмен, граѓ.активист
– Светлана Колариќ, К. Вода
– Александар Георгиев, портпарол
– Дејан Јовановски, спортист/ кошаркар
– Анета Стојановска Стефанова
– Армен Незири, Дебар

+ Илија Димовски, Антонио Милошоски, Влатко Ѓорчев, Емил Димитриевски, Коце Трајановски, Никола Попоски, Никола Тодоров, Рангелова, Владимир Нелоски, Нермин Теловска, Зоран Савевски.

Спремни за работа, спремни за изборна победа!

Пожелувам на сите да работат со чест кон ВМРО, и со достоинство за Македонија!

извор:либертас

Loading...

Related posts