ТЕХНОЛОГИЈА

Внимавајте: Еве како вашиот партнер, пријател или шеф може да ве шпионираат преку WhatsApp

ECA

Апликациите за комуникација често ни го олеснуваат животот, но исто така им овозможуваат на луѓето да дознаат повеќе информации за нас од што ние на свесно ниво би сакале да откриеме.

Нова апликација на Ајфон им овозможува на луѓето да го користат вашиот статус на WhatsApp за да ве шпионираат.

Апликацијата ChatWatch овозможува да го видите онлајн статусот на своите пријатели, партнери или колеги без разлика дали ја имаат вклучено опцијата која овозможува да видите кога последен пат биле онлајн.

На страната на Apple е наведено дека оваа апликација ќе ви помогне да дознаете дали одредена личност легнала да спие, колку време спиела, а може да ви открие дали се допишувале во текот на денот преку споредба на некои броеви.

Апликацијата е бесплатна за симнување, но за да се користи мора да се плати одредена сума.

извор:точка.ком.мк

Loading...

Related posts