vesti24.mk
Uncategorized

Вредниот мерцедес од 600 000 евра изгребан од мачки

ECA

Тајната дека Груевски си набавил скап мерцедес од 600 000 евра која јавноста ја дозна од опозициските бомби е уште интересна тема за новинарите. За прашањето на судбината на мерцедесот Заев одговори дека моментално мерцедесот не вреди ниту 400 000 евра. Тој кажа дека има информации дека од кога во јавноста се дозна дека Груевски купил скап мерцедес, возилото било оставено на отворено, било изгребано од мачки и имало оштетувања во внатрешноста. За да не би изгубиле народни пари тој ќе се користи за странски делегации,нема ниту јас ниту некој од министрите да го користи,рече Заев.

Loading...