vesti24.mk
ЖИВОТ

За цела бременост стомакот и бил огромен – кога се породила докторите запрепастено аплаудирале

ECA

Криси Корбит од Флорида во текот на целата бременост имала огромен труднички стомак, и шансите дека ќе роди големо дете биле огромни, но никој не очекувал дека ќе роди толку големо бебе колку што родила.

Таа тешко ја поднесувала бременоста поради големината на стомакот и килограмите кои ги накачила, а кога конечно нејзиното женско бебе дошло на свет, лекарите почнале да аплаудираат.

Тоа било најголемото бебе кое го виделе во кариерата и воопшто.

Loading...

Related posts