vesti24.mk

Category : ЉУБОВ И СЕКС

ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Среќните парови почесто се расправаат

admin
Караниците изгледа се од клучно значење за среќен брак, барем така покажува новото истражување спроведено на Универзитетот Тенеси. Резултатите покажале дека паровите кои врската ја...
ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Убедлив победник: Ова е моментално најпопуларниот вид на секс

admin
Кога сте помлади имате повеќе предрасуди кон експериментирањето и практикувањето на различни видови секс, што е и нормално. Како што станувате постари сфаќате дека станувате...
ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Краток и ефективен 20 минутен тренинг за мажите за потенција

admin
Со возраста, вашите најголеми непријатели ќе бидат стресот и намаленото ниво на тестостерон. Постојат два лесни начини да се справите со ова секој ден. 7...
ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Најголемите женски лаги во с*ксот со кои мажите не можат да се помират

admin
Жените се обидуваат на многу начини да го изненадат мажот во кревет… Жените се способни да заведуваат со движења, изведба, но и лаги.Според истражување спроведено...