vesti24.mk

Category : ЉУБОВ И СЕКС

ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Поради овие работи настануваат афери, престанува сексуалниот живот како и почитувањето

admin
Физичката привлечност во врската е важна, бидејќи паровите често тоа го надоместуваат во третата личност, на партнерот му префрлаат за други работи, а последиците за
ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Што се случува кога ќе престанете да бидете сексуално активни?

admin
Ќе се чувствувате вознемирено. Сексот им помага на луѓето да се справат со стресот подобро. Шкотски истражувачи откриле дека луѓето кои се воздржуваат од полов