vesti24.mk

Category : ЉУБОВ И СЕКС

ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Што всушност е нормално во сексуалните односи, а што не?

admin
Колку често партнерите имаат секс е прашање на кое многумина бараат одговор. Најдобриот одговор најверојатно го има институтот Кинси, најпознат на светот кога станува збор
ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Исповед на хетеросексуална жена: „Прв пат имав односи со жена и беше фантастично”

admin
„Ова искуство ќе го паметам цел живот, беше нереално убаво и интензивно“, раскажала 39-годишната жена од Ријека која искусила секс со друга жена за прв