vesti24.mk

Category : ЗАБАВА

ЗАБАВА

СКАНДАЛ: Фолкерката Елена Велеска, на бугарска ТВ изјави дека…

admin
СКАНДАЛ: Фолкерката Елена Велеска, на бугарска ТВ изјави дека Јовано Јованке е бугарска песна! Елементарно непознавање на музичката историја на Македонија, или класично додворување? Македонската
ЗАБАВА

ФОТО: Јелена Карлеуша во највулгарното издание- ваква перверзија ретко се гледа!

admin
Секој пат кога ќе помислите дека таа не може да биде попровокативна, и побезобразна, веднаш знајте дека грешите, затоа што Јелена Карлеуша е непредвидлива! Јелена