vesti24.mk
ЖИВОТ СВЕТ

Заборавената ќерка на Трамп лудува поднапиена и полугола

ECA

Американскиот претседател Доналд Трамп, одамна со своите постапки покажа колку е приврзан, односно колку не е, за својата млада ќерка Тифани Трамп, која ја доби во бракот со Марла Мејплс.

Тифани, денот на Независноста оваа година го прослави во познатото американско летувалиште Хемптонс. Ретко може да ја забележиме на јавните настани, за разлика од нејзината постара полусестра Иванка, но и покрај тоа, Тифани секаде оди со придружба од тајната служба, односно со обезбедување.

Така било и изминатите денови, за време на престојот во Хемптонс. Со неа биле припадниците на тајната служба, кои што внимавале на нејзината сигурност. Но тоа не значи дека ѝ „бдееле над глава“ и ѝ кажувале кога да прекине со алкохолот.

На видеото, на Инстаграм-стори кај еден од нејзините пријатели, Тифани е во целосно проѕирна тоалета, видливо е присуството на алкохол, бидејќи, додека танцува, едвај стои на нозе, а покрај тоа ја гушка пријателката, таа и танцува со неа. Дали татко ѝ ќе ѝ префрли поради таквото однесување и дали ја очекуваат некакви санкции, сигурно ќе дознаеме наскоро.

Loading...

Related posts