ЗАБАВА

Застанал непознати момци на улица, а на еден од нив му го фрлил телефонот во река – добро погледнете ја неговата реакција (ВИДЕО)

ECA

Замислете ја следната ситуација, одите по улица, а потоа ќе ве запре непознат маж кој сака да ви покаже магионичарски трик со вашиот телефон.

По неколку секунди, со сопствени очи гледате како вашиот мобилен го фрла во река. Како ќе реагирате?

Доколку вие не сте се нашле во ваква ситуација, погледнете како му е на ова момче:

извор:курир

Loading...

Related posts