vesti24.mk
МАКЕДОНИЈА

Жените кои станаа градоначалнички

ECA
По вториот круг, бројката на жени градоначалнички се зголеми.

Соња Стаменкова ќе седне во градоначалничката фотелја на Македонска каменица, додека во Могила ќе седне Јасмина Гулевска.

Градоначалник на Битола е Наташа Петровска, додека Теута Арифи доби втор мандат во Тетово.

Loading...

Related posts