ЉУБОВ И СЕКС

Жените Си Кажаа! Ова Е За Нив Идеалното Времетраење На Сексот!

ECA

Сексуалниот живот е важен дел од односот на парот.

Сепак, прашањата за време траењето на сексуалниот однос постојано се појавуваат и кај мажите и кај жените.

Конечно, научниците сфатија што е совршена должина!

Истражувањата во оваа област се спроведени од истражувачи од Соединетите Американски Држави.

Специјалисти интервјуирале мажи и жени од различни земји.

Експертите откриле дека жените сметаат дека сексуален однос трае 25 минути и 51 секунда, а претставниците на спротивниот пол се задоволни со 25 минути и 43 секунди.

Патем, никој од учесниците не успеале да се доближат до идеалното време траење.

На 31-годишна возраст, Американците имаат секс во просек од 17 минути и 5 секунди.

Генерално, времетраењето на сексот се зголемува секоја година.

Loading...

Related posts