vesti24.mk

Category : ЖИВОТ

ЖИВОТ ЖИВОТЕН СТИЛ

Тајните на францускиот начин на исхрана

admin
Француската кујна се смета за една од најдобрите во Европа. Освен оригиналните рецепти, Французите имаат уште неколку тајни околу исхраната. Локален сезонски производ – најдобар...
ЖИВОТ

Никој не успеал прекуноќ

admin
Филип Симески неодамна дипломира на програмата за машинско инженерство при Брауновиот универзитет во САД. Аплицирал на некои од најдобрите програми за машинско инженерство во светот,...