vesti24.mk
ЗАБАВА

Златан Ибрахимовиќ фотографиран денеска во Штип?

ECA

Според читател на порталот Поглед.мк, светски познатиот фудбалер Златан Ибрахимовиќ денеска е забележан во градот Штип, каде што истиот е и сместен во нов елитен хотел.

Според читателот, на првата фотографија фудбалерот е со неговиот син, а на втората веројатно истиот е со фан кој се фотографирал со познатиот фудбалер во ресторан Лонгуров во Штип.

 

Loading...

Related posts